Keresés ebben a blogban

2011. december 10., szombat

Természetes

Mélyen tisztelt Publikum!

Egy viszonylag friss, de annál sürgetőbb adósságomat kell most teljesítenem. Drága Ellach barátom ugyanis volt olyan kedves, és nemrég elkísért egy kis sétára a Dunához, sőt volt olyan türelmes és végigszenvedte az ott elkövetett fotografálás minden nyűgét-baját, úgyhogy már csak ezért is illik viszonylag időben közzétennem a kiruccanásunk eredményét.
Relatíve ritkán jut alkalmam természetfotók készítésére, épp ezért nem is vagyok túl járatos e téren, de azért remélem mindenki talál magának kedvére valót az alábbi alkotások között. Amit igazán érdemes kiemelnem a többi közül, az a két kakukktojás: a legelső kép, mely egy jól sikerült ujjgyakorlat végeredménye, de témáját tekintve kilóg a sorból; valamint a "Piros hetes", ami egy bizonyos hajólakás oldalát díszíti a paksi parton, és jelenléte kevésbé lehet érthető a nem idevalósi közönség számára.
Ugyanakkor összességében még megemlítendő, hogy most kevésbé ragadott magával a fotóboltolhatnék, ami egyértelműen annak a jele, hogy enélkül is kezdek egyre értékelhetőbb képeket csinálni, ami nem utolsó szempont (öntömjénezés vége...).

De nem is szaporítom tovább a szót, inkább beszéljenek a képek!


































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése