Keresés ebben a blogban

2013. augusztus 20., kedd

Árvíz és egyéb látnivalók, avagy egy adósság részleges törlesztése

Tisztelt Közönség!

Mint azt az előző bejegyzésben már említettem, a CF kártyám gyengélkedése kissé visszavetette a fotós tevékenységemet. Sajnos ebbe nem csupán a konkrét képkészítés, de a meglévők feldolgozása/közlése is beletartozott.
Most viszont, részben az ünnepre való tekintettel, részben pedig a több-kevesebb szabadidőmnek köszönhetően sikerült végső stádiumba tornázni egy-két alkotást, így ha nem is az összes akkoriban készült fotót, de nagy részüket most megismerheti a Publikum.
Magyarázatként annyi dukál a képsorokhoz, hogy két külön nap készültek, és kvázi koncepciótlanságuk annak köszönhető, hogy teljesen véletlenszerű barangolások eredményei. Az első 15 fotó a III. (és részben a II.) kerület Tímár utcától délre eső szakaszán, a többi pedig a belvárosban, a Deák téren és környékén készült (kivétel a Nyugati pályaudvar egy tipikus jelenetét, valamint a Szent István körút-Váci út sarkán található magaslati szobrokról készült darabot).
Remélhetőleg a Pakson keletkezett árvízi felvételek, valamint az Óbudai Gázgyárat ábrázoló sorozat is hamarosan fogyasztható állapotba kerülnek, és akkor végre (közel) teljes lesz az idei nyári fotók publikációja.

Addig is kellemes gyönyörködést az alábbiakhoz!










































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése