Keresés ebben a blogban

2014. január 9., csütörtök

Duna-parti kódorgás

Kedves Közönség!

Az egész blog nevében ezúton kívánok mindenkinek nagyon boldog, sikerekben gazdag újévet!
Nem szeretném lefutni a szokásos köröket, nem boncolgatom a bejegyzések ritkulásának okait, tudjátok, hogy ebben az időszakban kicsit mindig földbe állunk, de ha végeztünk az ügyes-bajos dolgainkkal, föléledünk megint.


Részemről végre sikerült elkövetnem az újév első, valódi fotózkodását, ami nagy öröm, mert már kezdett borzasztóan hiányozni a hobbi. Az enyhe tél, hála égnek, megörvendeztetett azzal, hogy nem fagynak csontig az ujjaim fényképezés közben, ami kifejezetten tetszik.

A baj csak az, hogy meg is látszik, mennyire régen vettem kezembe a gépet, mert képes voltam ótvar beállításokkal végigkattogtatni egy fél napot, anélkül, hogy ez terepen feltűnt volna, ami nem kicsit idegesít. Sajnos így egy csomó használható kép élvezhetetlenül kásás lett, ezért elnézést kérek, a legközelebbi sorozattal korrigálom.
Mondjuk tény, hogy a fényviszonyok sem voltak épp a toppon, de ez nem mentasít az elszúrás vétke alól.
Remélem azért valamennyire ezek a képek is elnyerik a nagyérdemű tetszését, kellemes böngészést hozzájuk!

(Most viszont nem vesződöm hosszas leírásokkal, mert lusta/fáradt vagyok, és tisztelet a kivételnek úgysem olvassátok el. Annyit elárulok, hogy a felvételek Óbudán készültek, az Árpád híd környékén, ha valakit behatóbban érdekelnek a részletek, jelezze kommentben. Ja, és készült volna több is, ha az alvilág ötödik Lászlója nem dönt úgy, hogy telecseszi a Hajógyári sziget általa, és a lebuja által befoglalt részét "Magánterület! Belépni tilos/életveszélyes!" táblákkal, meg marcona biztonsági bácsikkal, akik ezt komolyan is gondolják, és tényleg azzá is teszik...)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése